Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv
 

På agile-fronten, en hel massa nytt!

(Bilderna från presentationen)

Jag brukade vara frustrerad över att det var så svårt att få team eller organisationer att “förstå och göra rätt”. Nu har jag träffat många företag som på ett eller annat sätt strävat efter att styra arbetet med agila värderingar och principer. Dessa värderingar träffar så många olika funktioner och kompetenser, varav de flesta helt utelämnades under den första agila revolutionen. Jag vill dela med mig av mina betraktelser av vad som händer i dessa möten. Det här är inte ett kvantitativt “state of agile”, det här är levande historier som bildar min subjektiva syn på vad som händer inom agile i dag.

Om Måns Sandström

Måns är en engagerad IT-konsult med intresse för att etablera förutsättningar för ett bra samarbete mellan individer i organisationer. Som coach stöttar han individer, team och chefer i sina strävanden efter att få utvecklingsarbete att löpa smidigare och med ett mer kärnfullt informationsutbyte. Som organisationskonsult hjälper han enheter, företag och koncerner med sitt process- och ledarskapsarbete i samma syfte, alltid influerad av systemtänkande och holistisk agilitet.

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250