Material: Kvalitetetsegenskaper.pdf

I den här sessionen kommer Johan att dela med sig av sina erfarenheter kring kvalité och varför det inte räcker med en stabil produkt som uppfyller kravspecifikationen för att få en nöjd kund. Bland annat kommer Johan att ge exempel på olika kvalitetsegenskaper (quality characteristics) som en produkt kan ha och ge konkreta tips på hur man kan använda dessa för att få bättre produkter och nöjdare kunder.

Om Johan:

Johan är kvalitetschef för produktutvecklingen på Sectra Medical Systems där han arbetat sedan 2005. Totalt har Johan 20 års erfarenhet från mjukvaruutveckling inom Transport, Telekom, Bank & Finans samt MedTech. Johan är också ofta anlitad som talare på konferenser, utbildningar eller direkt hos företag, främst kring agil utveckling och test. Han är även en av grundarna av EAST, som är ett nätverk mellan testare i Östergötland.

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250