Material: Vad är SAFe och är det bra.pdf

Intresset för Scaled Agile Framework (https://scaledagileframework.com/) som ett sätt att skala agilitet till stora team och organisationer har vuxit kraftigt under dom senaste åren. Uppenbarligen finns det något som attraherar stora organisationer här men SAFe har också fått en hel del kritik från framstående personer inom den agila rörelsen som Ken Schwaber, Ron Jeffries och David Anderson. I den här presentationen ger vi en snabb översikt av SAFe och diskuterar varför SAFe växer så kraftigt och om kritiken är väl underbyggd eller ej.

Om Svante:

Svante har mer än 25 år i branschen och ägnar sig nuförtiden mest åt coachning av team och organisationer men har inte helt gett upp hoppet om att jobba mer direkt med utveckling igen. Svante har under dom senaste åren framförallt jobbat med att skala agilitet i stora organisationer och är för närvarande coach på Ford Europe (Tyskland).

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250