Grupper kantas av olika personligheter och olika synsätt på arbetet och arbetsgången, detta kan skapa meningsskiljaktigheter och samarbetsproblem. Genom att ändra fokus från nackdelar till fördelar kan vi skapa arbetsgrupper som samarbetar och som tar nytta av varandra på ett stärkande och optimalt sätt.

Här kommer du få en del nya verktyg och ideér för hur man kan nå effektivitet, högre produktivitet och nå fler mål genom att se gruppens styrkor.

Du får tre olika perspektiv som syftar till att öka autonomi hos personerna, att öka förståelsen för samspelet i gruppen och som ett resultat av detta även skapa produktiva resultat.

Du kommer också att få med dig konkreta ideér och verktyg som är lätta att använda i ditt eget arbete.


Om Kristina:

Kristina har en bakgrund som både personalansvarig för mindre företag och ledare i flera ungdomsföreningar. Kunskapen och intresset för grupper, motivation och individens bästa har genom åren byggts på och avslutades nyligen med en examen inom kognitiv neurovetenskap och en beslutsamhet att använda vetenskapliga metoder för att förbättra situationen för människor i omgivningen.

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250