Utvecklingsteam vill generera kundnytta snabbt och effektivt. Driftsorganisationen skall garantera IT-säkerhet, fungera för alla befintliga och nya system samt hålla nere kostnaderna. Bådas vill företagets bästa, men när uppgiften och ansvaret skiljer sig så mycket åt är det inte så konstigt att det förekommer en hel del friktion dem emellan 
Jag vill presentera ett sätt att smörja upp detta område genom att introducera ett mellanlager vars ansvarsområde är produktivitet. En enkel livscykelmodell för driftsteknik får ni med på köpet!

Om Andreas:

Andreas blickar framåt, bakåt och åt sidorna, inget undgår hans granskande blick när det kommer till systemutveckling. Han söker nämligen efter nya sätt att samarbeta och bli effektivare. Genom att gå till botten med allt ifrån process till teknik och genom att låna från andra områden kan han väva ihop nya intressanta tankar och synsätt. Fråga honom t ex om grupparbete och rockband. Eller varför inte lära dig mer om hur du kan bli en spelande coach. 

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250