TDD är inte så lätt, det kräver en hel del övning. Varför ska man då lägga ner den energin? Hur kan den kod vi lever i bli bättre av en massa enhetstester? Viktigast är väl ändå att vi gör en bra design innan vi börjar testdriva våra minsta beståndsdelar?

Den här presentationen handlar om att få bättre design med mindre designarbete i förväg. Rätt använt ger TDD och mocks både bättre design med mindre upfront-design, bättre gränssnitt mellan enheter och inte minst, tidigare återkoppling genom möjligheten att demonstrera funktion efter bara några TDD-cykler.

Om Thomas:

Thomas är CTO på Responsive och drivs av att hjälpa andra och tillsammans med dom göra nya insikter. Han har många års erfarenheter av att coacha utvecklingsteam och -organisationer till storverk, nya arbetsätt och en ny arbetssituation med hjälp av bland annat tankar och tekniker från Agile och Lean. Han programmerar fortfarande, både på fritiden och då och då tillsammans med kundernas programmerare. Övertygad om att TDD är en av programmerarens väsentligaste färdigheter har han presenterat och utbildat i ämnet i många år.

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250