Användarbetyg: 2 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Hur man kontinuerligt upptäcker en produkt

(Bilderna från presentationen)

De flest agila principer, processer och diskussioner fokuserar på att kontinuerligt leverera en produkt med god kvalitet. Vissa agila processer föreslår en "sprint zero" före den kontinuerliga leveransen för analys och design. Vissa rekommenderar "staggered sprints" med produktledningen (produktägare, affärsanalytiker, designers) som arbetar en sprint före utveckling. Martin Christensen föreslår ett fokus på att kontinuerligt upptäcka produkten för att vara säker på att vi bygger rätt produkt, baserat på Lean Startups, LeanUX, Agile UX, Product Discovery och Jeff Pattons åsikter. Martin kommer dra en lång anekdot om "continuous discovery" ur ett UX-perspektiv. 

Om Martin Christensen

Martin Christensen gjorde sitt första agila projekt under 2001, som en användbarhetsingenjör i en liten tvärfunktionell grupp. Sedan dess har han coachat agila team, lärt ut user experience design och arbetat på både små och stora företag som agil UX designer och UX strateg. Nyligen blev han besatt av LeanUX-rörelsen och bestämde sig för att prova det hela praktiskt.

 

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250