Användarbetyg: 2 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Presentation: 25 min. Se materialet här!

Beskrivning:

Våra utvecklingsteam, liksom vår kod, behöver underhållas för att vi kontinuerligt ska kunna leverera värde till våra kunder.

Men hur designar vi våra team egentligen? Tittar vi bara på tekniska kunskaper eller går vi djupare och tittar på att vi får rätt mix av andra egenskaper också? Vem ansvarar för teamen utformning? Är det bara chefens ansvar, eller finns det nytta med ett kollektivt teamägarskap?

Att någon slutar i ett team kan verka katastrofalt, men det kan också vara den möjlighet till förändring som teamet verkligen behöver.

Kom och lyssna på tekniker och tankar från underhåll av utvecklingsteam, både ur perspektivet som teammedlem och som chef.

Om Andreas Larsson:

Andreas jobbar som gruppchef för systemutvecklare på Scania i Södertälje. Innan dess var han spelande tränade i systemutveckling hos Responsive.

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250