Vad innebär egentligen den digitala transformationen och kan den jämföras med en kärleksrelation mellan människor? I den här presentationen kommer Daniel ta med oss på en historisk resa som förklarar hur relationen mellan IT och verksamheten har utvecklats genom åren. Han kommer att förklara varför en del av de verktyg som vi har använt inte längre är lika ändamålsenliga som de var på den tiden som relationen mellan IT och verksamhet var ung. Han kommer även att ge några förslag på nya verktyg som möter kraven i den digitala transformationen.

Om Daniel:

Daniel är grundare och VD på Bustard och konsult inom enterprise- och lösningsarkitektur.  Daniel hjälper organisationer att utveckla sin EA-organisation så att den kan stärka relationen mellan IT och verksamhet och bidra till att utveckla strategi och innovation som är tydlig i den dagliga operativa verksamheten. Daniel är även certifierad kursledare inom friskvård för kärleksrelationer.

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250