Medan konceptet Continuous Integration på ytan förefaller rättframt skiljer sig både uppfattningar och implementationer i det vilda radikalt. Hur kommer det sig att våra erfarenheter av metoden är så motstridiga, och hur kan vi försäkra oss om att den pålitligt lever upp till våra förväntningar, även i mycket stor skala? Den här presentationen bjuder på en snabb blick på Continuous Integration-forskning som bedrivits inom Software Center-partnerskapet, och kastar ett öga mot utmaningar som lurar runt hörnet.

Om Daniel:

Daniel Ståhl har sedan 2007 arbetat med mjukvaruutveckling på Ericsson i Linköping. Där försöker han förstå sig på storskalig utveckling i allmänhet, och automatiserad integration, testning och leverans i synnerhet. Idag delar han sin tid mellan forskning, strategiarbete och implementation av Continuous Integration på Ericsson.

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250