Kan du fokusera - bara fokusera - i 25 minuter?

Talare: Staffan Nöteberg, Rekursiv

Längd: 2 x 25 min

Nyckelord: effektivitet, fokus, få saker gjorda, tomater

Beskrivning: Du har jobbat hårt hela dagen, men du fick ändå inte allt gjort. Prova något nytt imorgon! Vrid upp äggklockan till 25 minuter och starta din nästa Pomodoro, när klockan ringer tar du rast. Den här speciella synen på koncentration är kärnan i Pomodorotekniken. Staffan har massor av råd om hur du kommer igång och hur du kan skräddarsy metoden efter dina egna behov. Han förklarar hur du organiserar din dag för att åstadkomma mer på mindre tid utan att använda vare sig mjukvara eller dyra och komplicerade planeringsverktyg. Det enda du behöver är ett papper, en penna och en äggklocka.

Staffan Nöteberg, som bor i Stockholm och i Istanbul, har de senaste årtiondena frilansat som systemutvecklare. Han är en internationellt uppskattad konferenstalare och han har också hjälpt många företag att komma igång med agile och lean. Staffans bok om Pomodorotekniken blev en sådan succé i USA att den även har getts ut på japanska, kinesiska, koreanska, tyska och svenska.

Du kan följa Staffan på hans blogg http://blog.staffannoteberg.com och på Twitter http://twitter.com/staffannoteberg

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250