Går det att arbeta när du är deprimerad? Kan du arbeta i ett team med någon som är deprimerad, till och med du själv?

Depressioner är den del av det mänskliga psyket men att prata om det och att försöka förstå varför de uppkommer ses av många som tabu. Thom berättar om sina egna erfarenheter av att leva med återkommande depressioner och hur det kan påverka din förmåga att leverera – oavsett om det är kod, kunskap eller livsglädje. Han ger också verktyg för hur du ska känna igen tecken på depressioner hos medlemmar i ditt team, ja inklusive dig själv, och hur du skulle kunna hantera en depression.

Om Thom:

Thom är konsult på Cybercom och har genom detta haft roller som mjukvaruutvecklare och agil coach på ett antal olika företag i Linköping. Innan han flyttade till Linköping var han bland annat utbildare på eftergymnasial nivå. Under senare år har han även hållit uppskattade föredrag om de introverta personlighetsdragen runtom i Sverige.

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250