DevOps, är det något som den tekniska delen av företag ägnar sig åt? Ja, kanske. Det är lite orättvist anser Ola. Om nu 'dev' och 'ops' kan samsas, då är det inte mer än rätt att 'business' ska få vara med också. I detta tal lanseras BoDops, Business Oriented Devops, ett angreppssätt som knyter ihop drift och utveckling med hjälp av affären. Vi pratar tekniker, praxis och förklarar hur DevOps kan se ut med exempel från vardagen.

Om Ola:

Enkelhet, kommunikation, återkoppling, mod och respekt. Oavsett om det gäller programmering, företagsbyggande, engagemang i agila föreningar eller föreläsningar så lyser XP’s värderingar igenom i allt som Ola tar sig an. Trots att han skrivit bok, gör podcasten Väg74 och föreläser flitigt både i Sverige och internationellt så är det i diskussioner som Ola känner sig riktigt hemma. Med ständigt lärande som mål diskuterar han entusiastisk med både agila noviser och de mest erfarna rävarna om allt som rör systemutveckling och förutsättningarna runt det. Missa inte chansen att hamna i ett samtal med honom någon gång under dagen.

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250