DevLin2012 - Utvecklarkonferens

 Arrangemanget är inte öppet för anmälningar.
Linköpings konferens om modern system- och programutveckling innehåller presentationer, seminarier och träffpunkter kring allt som berör utveckling av system och programvara. Självklart har Agile, Lean, Kanban och andra moderna tekniker och modeller en framträdande roll.

Så här såg årets konferens ut.

Anmäl dig till DevLin 2013 istället.

DevLin_2012_logoDevLin2012 är konferensen för dig som arbetar med eller leder produkt-, system- eller programvaruutveckling. Skaffa dig kunskaper och inspiration genom att lyssna på ideer och erfarenheter från andra. På konferensen kommer du att kunna lyssna på presentationer, delta på workshops och få många möjligheter att knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter med andra som är involverade i utveckling av system och programvara. Konferensämnena kommer att spänna från team, organisation, projekt och planering till testdriven utveckling, refaktorering, automatiserad testning och utvecklingsverktyg.

Du hittar det detaljerade programmet här.

Missa inte heller vår ackompanjerande heldagskurs i agilt ledarskap, Agile Management: Agile Leadership Practices, särskilt för chefer och ledare som vill skaffa sig verktyg för att agera i en agil organisation.

Follow DevLin2012 on Twitter

Betalning:

Betalning kan göras online med kredit/bankkort samband med registrering, eller via faktura (15 dagar, faktureringsavgift tillkommer). Du kan registrera och betala för flera deltagare samtidigt. För företag som vill skicka många deltagare och betala på annat sätt, kontakta Responsive direkt.

 

När
15 mars, 2012 från 09:00 till 17:00
Plats
Collegium, Mjärdevi,
Teknikringen 7,
58330 Linköping,
Sverige
Pris:
Konferensavgift
Konferens inkl. lunch & kvällsmingel med tilltugg 3 750,00 kr
Endast konferens 3 600,00 kr

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250