Frukostseminarie: Agil i ryggmärgen [videokonferens]

 Arrangemanget är inte öppet för anmälningar.
Dom flesta företag och team tycker nog att man arbetar lite agilt. Och det är säkert sant. Men när det blir svårt återgår vi ofta till ryggmärgsbeteenden. Och dom är inte alltid så agila.

Under press återfaller vi ofta till beteenden som sitter i ryggmärgen, det som vi har vant oss vid. Och om vi verkligen vill arbeta på ett agilt sätt gäller det ju att hålla koll på oss sjävla. Så hur vet man att vi är agila i ryggmärgen? Dvs. att även under press så följer vi de agila principerna och låter dom guidea oss till bättre resultat och samverkan.

Ett sätt är att göra en diagnostik med Agile Fluency, som är en modell för att undersöka en grupp av team i detta avseende, inte för att se om teamen är agila utan snarare att diagnosticera hur "ryggmärgs-agil" är organisationen.

Vi diskuterar också exempel på återfall till icke-agila ryggmärgsbeteenden och om det finns andra väsentliga "strukturer" där motsvarande diagnos kan vara möjlig och av värde.

Seminariet, som är en videokonferens, startar 08.00. Du får information om anslutning ca. ett dygn före seminariet.

När
24 april, 2020 från 08:00 till 09:00
Plats
Responsive HQ,
Teknikringen 10, plan 7,
583 30 Linköping,
Sverige

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250