Många likställer utveckling av mjukvara för säkerhetskritiska system med vattenfallsprojekt och massvis med detaljerad dokumentation. Johan kommer visa att det inte alls behöver vara så utan att man faktiskt kan arbeta agilt även när man utvecklar system som är hårt styrda av regulatoriska lagar och regler. Johan delar med sig av sin erfarenhet från utveckling av mjukvara för medicintekniska system och ger konkreta tips på hur man kan arbeta agilt i en regulatorisk miljö.

Om Johan:

Johan är kvalitetschef för produktutvecklingen av de medicintekniska systemen på Sectra. Han har 20 års erfarenhet från mjukvaruutveckling inom Transport, Telekom, Bank & Finans samt MedTech. Johan är också ofta anlitad som talare på konferenser, utbildningar eller direkt hos företag, kring agil utveckling och test. Han är även en av grundarna av EAST, som är ett nätverk mellan testare i Östergötland.

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250