Du har säkert sett den på nära håll, dragkampen. Å ena sidan arkitekten som drivs av en ideal världsbild med framtiden i åtanke där man utvecklar för långsiktighet, rikligt med testfall och en kodbas som refaktoreras kontinuerligt för att vara i toppskick. Å andra sidan projektledaren som kanaliserar den ekonomiska verkligheten, kundernas iver och projektmodellernas piska för att hela tiden kapa ytterligare en tidstjuv. Under den här sessionen pratar Daniel om riskerna med för starka projektledare eller arkitekter och de nyttor som uppstår när projektledare och arkitekter är lyhörda.

Om Daniel:

Daniel Franzén är konsult på Bustard och har spenderat de senaste 19 åren som konsult, lärare och föredragshållare inom bl.a. utveckling, arkitektur och lean/agile. Just nu är Daniel passionerad utövare av att kombinera arbetssätten från Lean och Agile med tydlig, konkret och effektiv arkitektorganisation som ger strategiska och värdebärande lösningar i verksamheten.

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250