DevLin2014 - Utvecklarkonferens

 Arrangemanget är inte öppet för anmälningar.
Linköpings konferens om modern system- och programutveckling består av tre parallella spår med mer än 20 presentation, seminarier och träffpunkter kring allt som berör utveckling av system och programvara. Självklart har Agile, Lean, Kanban och andra moderna tekniker och modeller en framträdande roll. Årets keynote-talare är Liz Keogh och Niklas Modig.

DevLin2014 är konferensen för dig som arbetar med, i eller leder produkt-, system- eller programvaruutveckling. Konferensen arrangeras för fjärde året i rad.

Tre parallella spår, över 20 presentation på teman som:

  • Agile & Lean, Kanban, Scrum i utvecklingen
  • Team, teamutveckling och självorganisering
  • Moderna synsätt på storskalig utveckling
  • Projektledning och styrning
  • Agil, modern, utveckling, test och leverans
  • Utvecklingsverktyg och -tekniker
  • Kvalitet i kod och produkt

På konferensen kommer du kunna höra idéer och erfarenheter från andra, lyssna på presentationer och delta på workshops, knyta nya kontakter, diskutera med andra som är involverade i utveckling av system och programvara.

Programmet:

Programmet hittar du här, listan på presentationer är här.

Keynotes:

Liz Keogh är en av de ledande inom BDD (Behaviour Driven Development), en av utvecklarna av JBehave, välkänd bloggare och ses ofta tala på internationella konferenser på teman som BDD (förstås) men även modeller för lärande, feedback, komplexitet, riskhantering och krav.

Liz är oberoende konsult inom Agile & Lean och baserad i London.

 

Niklas Modig är författare till den bästsäljande boken "Detta är Lean" som översatts till flera språk och blivit en ögonöppnare och inspiration för många. Niklas har bott och verkat i Japan i flera omgångar, bland annat som gästforskare vid Tokyo universitet. Hans stora intresse är hur Lean kan kombineras med andra affärsprinciper och hur det kan appliceras på hela organisationer.

Niklas är forskare på Handelshögskolan i Stockholm och stöttar ledningarna i flera stora företag och organisationer.

Anmälan och betalning:

Anmälan är bindande och skall så vitt möjligt betalas före konferensen. Platsen kan överlåtas. Betalning kan göras online med kredit/bankkort, eller via faktura (15 dagar, faktureringsavgift tillkommer) i samband med anmälan. Du kan anmäla dig och betala för flera deltagare samtidigt. För företag som vill skicka många deltagare och betala på annat sätt, kontakta Responsive direkt.

Priser:

Early Bird (t.om. 2014-07-31) 3450 SEK
Morning Bird (t.om. 2014-09-14) 3850 SEK
Standard (fr.o.m 2014-09-16) 4250 SEK
När
9 oktober, 2014 från 09:00 till 17:00
Plats
Konsert & Kongress,
Konsistoriegatan 7,
582 22 Linköping,
Sverige
Avgifter
Pris 5 312,50 SEK (includes Moms of 1 062,50 SEK)
Eftermingel 0,00 SEK (includes Moms of 0,00 SEK)
Specialkost 0,00 SEK (includes Moms of 0,00 SEK)

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250