Frukostseminarium: Lyckliga eller olyckliga utvecklare? [Videoseminarium]

 Arrangemanget är inte öppet för anmälningar.
Som del av en utvecklingsorganisation önskar man förstås att alla medarbetare är lyckliga, eller åtminstone inte olyckliga. Men vet du vad som gör utvecklare olyckliga? Eller vad man ska göra åt det?

"Alla" vet att människor som är glada, lyckliga och trivs både gör ett bättre jobb, är mer kreativa och fungerar som katalysatorer i sin omgivning.

Så hur vet vi vad som krävs för det? Det finns förstås allmängiltiga saker som handlar om att tillhöra, ha ett syfte, gemenskap. Men visste du att det finns en norsk forskningsrapport som visar på vad som gör just utvecklare olyckliga? Det här frukostseminariet fokuserar på det och är förstås extra intressant om du har en ledande position i din utvecklingsorganisation.

Vi kommer att diskutera vad vi tror och vad rapporten kommit fram till. Men mest kommer vi att titta på hur dessa fenomen kan motverkas och hur det hänger ihop med, ja, en massa saker... 

Så dela gärna denna sida med dina bekanta och kollegor genom att utnyttja någon av länkarna nedan.

Du får länk till seminariet via mail senast dagen innan. Kontrollera gärna dina inställningar, ljud- och bildkvalitet i förväg.

När
1 October, 2021 08:00 till 09:00

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250