Frukostseminarium: Kan alla bli agila? [Videoseminarium]

 Arrangemanget är inte öppet för anmälningar.
Alla organisationer inom systemutveckling är, eller säger sig vara, agila. Begreppet har funnits ett tag och i någon mening lyckats. Det gör att alla andra också försöker bli "agila". Går det? Och vad betyder det egentligen?

Agilt kan antagligen fungera i fler sammanhang än systemutveckling, och vi har nog sett exempel på det, även om det kanske inte ens kallas agilt. Så vad är det som avgör att en agil ansatts kan vara lämplig? Finns det något i sammanhanget, arbetsuppgifterna eller marknaden som är av avgörande betydelse? I vilka verksamheter borde vi i så fall prova agilt och för vilka är det en dålig ansatts?

Diskussionen passar förstås alla typer av roller i en utvecklingsorganisation, men även en massa andra branscher, just för att du kanske efter seminariet har en tydligare bild av varför vi som jobbar med systemutveckling gillar agilt och på vilket sätt det hjäper oss, så att du lättare kan avgöra om du skall kliva på det agila tåget, och i så fall vad man kan ta med sig till andra verksamheter. På vägen kommer vi så klart också att försöka definiera vad som egentligen menas med agilt.

Så dela gärna denna sida med dina bekanta och kollegor genom att utnyttja någon av länkarna nedan.

I detta video-frukostseminarum diskuterar vi vad det är som gör att agilt passar i en viss verksamhet, och dessutom hjälper. Kanske får du med dig några nya insikter om din egen verksamhet.

Du får länk till seminariet via mail senast dagen innan. Kontrollera gärna dina inställningar, ljud- och bildkvalitet i förväg.

När
18 June, 2021 08:00 till 09:00

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250