Workshop: Automation och AI för ökad effektivitet och kreativitet

För att hantera en alltmer komplex värld behöver vi använda moderna teknologier. Lär dig hur!

Går en allt större del av er tid till möten och diskussioner? I vår alltmer komplexa värld är det helt naturligt. Men vad om du kunde begränsa behovet av onödiga möten och frigöra mer tid till direkt värdeskapande aktiviteter?

I denna workshop kommer du att lära dig hur automation och AI kan användas för att hjälpa din organisation att navigera genom komplexitet och optimera sitt värdeflöde. Vi inspireras av Tesla, ett företag som revolutionerat bilindustrin genom effektivitet och kreativitet. Genom deras exempel utforskar vi principer och strategier som kan appliceras på andra organisationer.

Varför delta?

Ökad medvetenhet: Lär dig att skapa och implementera en medveten strategi för att använda AI och automation i din verksamhet.

Effektivitet och Kreativitet: Upptäck hur dessa teknologier kan göra din organisation mer effektiv samtidigt som den blir mer kreativ och innovativ.

Transparens och Arbetsglädje: Skapa en arbetsmiljö som präglas av öppenhet och trevnad samtidigt som ni ökar effektiviteten.

Teori och Praktik: Föreläsningar och diskussioner hjälper dig att förstå de grundläggande koncepten. Men hälften av tiden ägnas åt praktiskt utförande där du får öva själv. Du kommer gå hem med konkreta idéer som kan implementeras i din organisation.

För Vem?

För alla som är intresserade av att optimera sin verksamhet genom att använda AI och automation, oavsett din roll.

 

 

När
26 mars, 2024 från 09:00 till 16:30
Plats
Responsive HQ,
Teknikringen 10, plan 7,
583 30 Linköping,
Sverige
Avgift
exkl moms 5 000,00 kr

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250