Användarbetyg: 4 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som inaktiv
 

De 13 stegen - mot Kanban Kaizen

(Bilderna från presentationen)

Kanban-methoden är ju ingen process utan en metod, eller en strategi, som man ska kan applicera på vilken process som helst. Och sen blir man bättre?

Men hur funkar det där och hur lätt är det egentligen att läsa in sig på en hel uppsättning nya begrepp, tekniker och synsätt? Och sen blanda detta med allt det man redan har i bagaget… För att inte tala om hur man ska kunna förklara detta för sina redan luttrade medarbetare...

Ibland är det lättare att bara starta, som att laga mat, vi följer receptet utan att tänka eller lära oss allt först. Svårt för en ingenjör? Kanske, men det här receptet är faktiskt ganska rätt fram, och man kan laga det många gånger. Och det blir bättre och bättre!

Om Thomas Nilsson

Thomas har varit rådfrågad och konsultad sedan många år som Agile, Lean och Kanban coach, och ännu flera år i programvarubranchen. Han drivs av att hjälpa och se förbättring och insikter, men ser störst värde i att varje organisation och dess medarbetare själva måste göra sina egna insikter via experimenterande. Thomas försöker bistå dem med egna erfarenheter och tankar, samtidigt som han önskar att han fick programmera mera.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250