Frukostseminarie: The DevOps Mindset - Moving Beyond Agile

 Arrangemanget är inte öppet för anmälningar.
Agil utvecklingsmetodik har givit oss Continuous Integration vilket i nästa evolutionära steg blev Continuous Delivery. Som en naturlig följd utökades enhetstestning med automatiserade acceptanstestning. Vad är nästa länk i den evolutionära kedjan?

Vad händer när man drar det agila tänkesättet till sin logiska extrem? Får vi ett "Reductio ad absurdum" som visar på en svaghet i kärnan av de agila värderingarna eller hamnar vi i något meningsfullt? Vad får det för konsekvenser på produktens arkitektur, organisationens utvecklingsprocess, medarbetarnas kompetens, verktyg?

Per Böhlin, arkitekt och DevOps ingenjör på Zenterio AB i Mjärdevi håller ett inledande föredrag om vad han kallar "the DevOps Mindset" och vad det får för konsekvenser på arkitektur, utvecklingsmetodik, kompetensbehov och verktyg i organisationen. Föredraget följs av gruppdiskussion där deltagarna uppmuntras dela med sig av sina egna erfarenheter eller ställa frågor som vi försöker besvara gemensamt.

Från 07.45 serveras frukostmacka, seminariet startar 08.00

När
9 mars, 2018 från 08:00 till 09:00
Plats
Responsive HQ,
Teknikringen 10, plan 7,
583 30 Linköping,
Sverige

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250