Att överleva i legacy-kod

 Arrangemanget är inte öppet för anmälningar.
S.k. Legacy-kod är många programmerares största fasa. Men den finns ju överallt så vi borde vara bra på att göra sådan kod till bättre kod, och framför allt bli bra på att ta oss fram i den.

Det här frukostseminariet är speciellt eftersom du dels behöver ha med din egen dator med en utvecklingsmiljö som du är bekant med, dels kommer vi att hålla på i 90 minuter. På frukostseminariet kommer vi att prata lite om vad legacy-kod är, men främst kommer vi att koda i legacy-kod och prata om det, så du behöver vara van programmerare.

Du kommer att kunna välja programmeringsspråk bland följande: C#, C++, C, COBOL, PowerShell, clojure, coffeescript, d, fsharp, go, groovy, java, javascript, kotlin, lua, nodejs, objective-c, perl, php, python2, python3, racket, reference, ruby, rust, scala, shellscript, smalltalk, swift, typescript.

Se till att din dator och miljö fungerar innan du kommer, det kommer inte att finnas tid att fixa det på plats!

Från 07.45 serveras frukostmacka, seminariet startar 08.00

När
6 december, 2019 från 08:00 till 09:30
Plats
Responsive HQ,
Teknikringen 10, plan 7,
583 30 Linköping,
Sverige

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250