Frukostseminarie: Träna din utvecklingsorganisation!

 Arrangemanget är inte öppet för anmälningar.
För att bli bättre på något så måste man träna. Utvecklingsorganisationer tränar sällan. Men det går det att göra något åt!

Organisationer, liksom vi som individer, skulle kunna bli betydligt bättre med lite träning. Även på utveckling. Genom att regelbundet träna vår hjärna och våra handlingar, kan vi öka förmågan att se och lösa utmaningar i vårt arbete och kontinuerligt optimera utförandet.

Inom området programmering tog Dave Thomas redan 2007 idén med kampsportens "Kata", dvs. en övning som vi kan repetera många gånger, och visade på en metod för att medvetet träna. På så sätt kan vi bli komfortabla med nya tekniker, automatisera handgreppen, utforska olika alternativ och få nya insikter. Helt enkelt bli bättre på det vi gör, eller vill göra. Detsamma kan förstås också grupper av människor som team, projekt och utvecklingsorganisationer göra.

Detta frukostseminarie består av tre delar:

  • Vad betyder det att träna? Psykologin och mekanismen bakom träning.
  • Varför ska vi som utvecklande organisation och människor träna på att utveckla? Och vad är det vi behöver träna på? Och hur gör vi det?
  • Dina egna idéer och förslag på "utvecklingsträning".

Förhoppningsvis har du efter frukostseminariet med dig ett antal nya idéer att prova i ditt team, projekt, kravarbete, produktägargrupp, estimeringsarbete mm.

Från 07.45 serveras frukostmacka, seminariet startar 08.00

När
26 februari, 2016 från 08:00 till 09:10
Plats
Responsive HQ,
Teknikringen 10, plan 7,
583 30 Linköping,
Sverige

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250