En praktisk introduktion till acceptanstestdriven utveckling med BDD och Cucumber

 Arrangemanget är inte öppet för anmälningar.
Denna kurs vänder sig till dig som vill lära dig mer om BDD och hur du kan driva utvecklingen av ditt system baserat på behoven och kraven.

Behaviour Driven Development handlar om att utifrån en användares eller aktörs behov beskriva hur ett system ska fungera. Metodiken används för att identifiera användare eller aktörer, centrala funktioner i ett system och stödjer skapandet av ett universellt språk som kan användas av alla intressenter involverade i utvecklingen av systemet. Här får du en introduktion till BDD och hur man kan använda Cucumber som verktyg för att automatiskt verifiera de scenarion som beskriver hur systemet ska fungera. Kursen innehåller teori, diskussioner och praktiska övningar.

Kursen vänder sig till dig som

Kursen vänder sig främst till dig som är utvecklare eller testare. Du bör ha programmeringsvana för att klara av de praktiska momenten. Efter kursen kommer du att ha kunskap om hur du kan använda BDD för att beskriva hur ett system fungerar i form av scenarion, samt hur du automatiskt exekverar och verifierar dessa scenarion med hjälp av Cucumber.

Förkunskaper

Du behöver ha viss programmeringserfarenhet för att kunna delta i de praktiska övningarna. Du behöver även ha en egen dator som du kan ta med till kursen.

När
11 mars, 2015 från 09:00 till 17:00
Avgift(er) för arrangemang
Kursavgift 8 375,00 SEK (includes Moms of 1 675,00 SEK)

Nyhetsbrev

Responsives nyhetsbrev levererar tips om modern systemutveckling och hur man bygger välfungerande utvecklingsprocesser och -organisationer. Du får förstås också nyheter om våra arrangemang före alla andra.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 58330
SWEDEN
+46 (0)13 219250